Retolació de vehicles i flotes Saragossa

RETOLACIÓ DE VEHICLES A SARAGOSSA

Vehículos oficiales, Turismos, Furgonetas, Furgones, Trenes, Ambulancias, Limusinas, Camiones, Trailers, Autobuses, Motocicletas, Grúas, Maquinaría Industrial y Agrícola, Barcos, Caravanas, Remolques...

Rotulación de flotas y vehículos comerciales

Especialistas en Rotulación

Per començar comptem amb àmplia experiència en la Retolació de Vehicles, furgonetes, camions i autobusos. Molts clients han confiat en nosaltres per dur a terme la retolació dels seus vehicles i flotes.

Oferim una solució personalitzada per a cada tipus de client, adaptant-nos a tots els pressupostos. Realitzem retolacions de tota mena de vehicles comercials o particulars, bé en vinil de tall (Colors plans) com en vinil imprès (Dissenys complexos o amb degradats).

A més treballem amb vinil de primeres marques, adaptant el material a cada treball per aconseguir un resultat òptim i durador.

Materials: Vinils de curta durada, Vinils de llarga durada, Vinils Fosos, Vinil microperforat, Vinils removibles, vinils amb efectes, …

La Rotulación como Publicidad

Converteixi la retolació del seu vehicle de marca o negoci en una eina de publicitat en moviment la forma més efectiva i econòmica de donar a conèixer a la seva empresa, serveis o productes.

Aprofiti aquesta possibilitat publicitària i aconsegueixi que els seus vehicles professionals segueixin la línia de la imatge corporativa de la seva empresa. La retolació de vehicles és una de les opcions més eficaces per donar publicitat a l’estar les 24 hores en actiu i en constant moviment en diversos llocs, cridant l’atenció.

En conclusió el millor de tot, no trobarà una altra forma de publicitar amb una millor relació entre el cost d’inversió / taxa de retorn.

Rotulación de furgonetas
Whasapeanos

+34 637 789 387
Llámanos

+34 637 789 387
Te visitamos

Solicitar visita
!!LLAMA AHORA!!